Pozrite si porovnanie takmer hotového iPhonu 6 s iPhonom 5s

Do predstavenia iPhonu 6 ostáva už menej ako týžden a Feld & Volk prináša ďalšie video, v ktorom máte možnosť vidieť iPhone 6 vyskladaný z dostupných súčiastok v porovnaní s iPhonom 5s. Vo videu je zobrazený menší, 4,7-palcový model iPhonu 6, so zadnou stranou vo farbe „space gray“, teda „vesmírna šedá“, predné panely sú zobrazené aj v čiernom aj v bielom. iPhone 6 má väčší displej, tenšie telo a dizajnovo sa viac podobá na iPad ako na iPhone 5s. Zmenilo sa aj umiestnenie tlačidla na uspávanie, logo Apple by malo byť vytvorené zo špeciálneho materiálu „liquidmetal“:. Ide o kov budúcnosti, ktorý by mal byť odolný voči poškriabaniu aj korózii. Pod sivými pásmi sa ukrývajú antény a iPhone 6 by mal disponovať aj NFC.

komentárov
  1. …menší, 4,7-palcový model…

    Ja len stále dúfam že bude aj 4-palcový. Ako sa bili v minulosti do pŕs že spraviť veľký telefón je jednoduché, že oni sú lepší a dokážu to napchať aj do malého telefónu. O týždeň uvidíme či naozaj.

    0
    0
  2. strasne sa mi nepacia tie oble hrany.. pride mi uz ako kazdy druhy .. 5 ma krasny tvar podla mna .. taktiez nechapem tie hrube oddelovacie ciary .. mozno to bude fajn telefon, ale vyzorom urcite ne ..

    0
    0
  3. Keďže píšu hlavne tí, čo sú nespokojný, ja vyrovnám sily – mne sa oblý design páči, možno to pre niekoho nevyzerá tak cool ako hranatý iPhone, ale stále si spomínam, ako dobre sa mi držal 3G a 3GS v ruke, samozrejme vďaka oblým okrajom.
    Inak k veľkosti – vyzerá to tak, že Apple definitívne podľahol nárekom milovníkov megalomanských telefónov ktoré sa nedajú ani poriadne držať a súboj o to, koľko technológie vedia zmestiť do malého zariadenia sa presunie na hodinky…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?