Pozrite si nový koncept iPhonu 6

Enrico Penello a Ran Avni stoja za najnovší konceptom iPhonu 6. Podľa aktuálnych dohadov má mať nový iPhone zaoblený displej a okrem 4″ verzie možno príde aj nová s väčším displejom. Autori konceptu počítajú s 4.7″ a 5.5″ a podsvietenými tlačidlami. Okrem toho očakávajú, zrejme už bližšie k realite, nový procesor A8, 2 GB pamäte, a tri verzie úložiska s 32, 64 a 128 GB. Pozrite sa na ich montáž sami.

komentárov
  1. Dufam ze len zmensia rozmery mobilu pri zachovani 4″ displeja, odstrania home a cely displej bude reagovat na odtlacok palca !

    0
    0
  2. Veď to nakreslil nejaký diletant. :-D LOL, všetkým už z tých veľkých displejov dobre je…, ako sa hovorí v mokrej časti mesta.

    0
    0
  3. Nie je jednoduchsie si nan pockat a travit cas zmysluplnejsie, ako nam tu pustat nejake dohady, vymysly, castokrat bludy, …? Na to tu mame uplne ine institucie a myslim ze bohate stacia. :) :) :D

    0
    0
  4. ak by som bol dizajner, tak pod toto by som sa nepodpisal ani za cenu vlastneho zivota, a nie este to publikovat dokonca pod logom apple

    0
    0
  5. dakujem, nepozriem si. :)
    vyplody nejakeho typka, co potrebuje pritiahnut pozornost ma nezaujimaju. navyse pol roka pred vydanim. este sa toho napozerame a nacitame dovtedy…

    0
    0
  6. Tak tohle je opravdu neštěstí. Naprosto otřesně a nesmyslně udělaný model, render resp. materialy a nasvícení na úrovni 90let a celkově tedy nepovedená studie. To by snad ani redakce sem dávat neměla…už jsem viděl prvotřídní vizualizace (VRAY render atd) Tohle jen poblinkání :)

    0
    0
  7. honza: absolutne suhlasim. toto je katastrofa, cele zle.
    a 6.7″ iphone??? wtf co padli na hlavu? to neni htc alebo samsung..
    tiez si myslim ze zmensit telefon pri zachovani velkosti displeja by bolo perfektne.. a ked uz zaobleny displej tak cely, ako je nova telka od LG..ale lepsie by bolo keby uz konecne dali tie solarne clanky za displej aby mohla byt baterka mensia a tym aj cely telefon..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.