Pozrite si nové reklamy na iPhone 6 s Jimmym Fallonom a Justinom Timberlakom

Spolu s novými iPhonmi prichádzajú aj dve nové reklamy, ktoré sú im venované. Apple si v nich dopomohol komikom Jimmym Fallonom a spevákom Justinom Timberlakom. Každý z nich reprezentuje jeden iPhone 6 – 4,7-palcový a 5,5-palcový Plus. Ukážu vám v nich novinky ako video nakrútené pri 240 snímkoch za sekundu, horizontálny režim či novú aplikáciu Health.

Ktorý model si získal vás? Chceli by ste mať menší alebo väčší iPhone 6?

komentárov
  1. to druhe video bolo ukazane uz na konferencii… ;-)
    Momentalne mam 4S ale trochu uvazujem o 6tke. 6+ je moooc velky a kedze nema ziadne razantne vyhody oproti 6tke tak nevidim dovod kupovat nieco co sa sotva vojde do vacku…ale kym pride ku nam tak sa mozno postoj zmeni :)

    0
    0
  2. Mne tiez pridu obe videa na nizsej urovni ako som zvyknuty od Apple. Ale podobny pocit som mal aj z konferencie, ktora mi prisla taka nejaka umela.

    Tie videa mi pridu doslova ako reklama na nejaku lacnu placku, na ktoru sa na tych videach aj tie iphony inak podobaju.

    Co sa tyka hodiniek, som naozaj zvedavy ako zareaguju ludia, lebo podla mna hodinky su taky doplnok, nieco ako sperk, co naozaj malokto chce mat rovnake alebo podobne ako kamarat ci sused. Budem nazoaj prekvapeny ak sa budu nejake apple watch alebo akekolvek podobne watch vobec predavat vo velkom.
    Aj z tohto pohladu mi to prislo od Apple taky zvlatny krok, ked prisli z hodinkami ked uz vacsina vyrobcov ma prvy prichod za sebou, tak isto s vacsimi displejom, to si velmi nepomohli, mali s tym prist pred rokom alebo aj dvoma, trend mali vycitit. Z mojho pohladu je tak velky telefon na otravu no ludia to proste pouzivaju lebo cele dni len cumia na displeje a nepozeraju sa ani pod nohy.

    0
    0
  3. @faken aWatch sú 3 verzie (watch,sport a edition / oceľ, hliník a 18k zlato) každá z nich má 2 farebné prevedenia a niektoré aj 2 druhy rozmerov + nezpočet druhov náramkov s rôžnym designom a spôsobom zapínania. Fakt nechápem o čom hovoríš. Pokial bude chcieť mať niekto iné hodinky ako sused, tak má možnosť si vybrať z vyše mnou známich viac ako 28 rôznych prevedení. Gold verzia zatial na ich stránkach nie je nejak podrobnejšie rozpísané, ale tipujem že bude cca ešte 10 druhov. Čiže tvoja obava je absolútne zbytočná.

    0
    0
  4. @Gen – ine hodniky je ako ine auto a to co pises ty je ako mat rovnaku fabiu ako ma sused len mas ine potahy a inu vybavu ale stale je to fabia 1,2 htp :D kapišta?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.