Pozrite si koncept iPhonu Air so 4,7″ displejom

Fanúšikovia Apple už netrpezlivo čakajú na to, aká bude nová generácia iPhonu. Po iPhone 5s by totiž opäť malo ísť o generáciu, ktorá prinesie nový dizajn a výraznejšie zmeny a zlepšenia. Špekulácie hovoria najmä o nových rozmeroch displeja s vyšším rozlíšením, tenšom tele a okrajoch, lepšom fotoaparáte a samozrejme výkonnejšom hardvéri. V súlade s týmito špekuláciami je aj nasledujúce video dizajnéra Sama Becketta. iPhone Air prezentovaný v ňom má o 17 % väčší displej s o 68 % viac pixelmi (pri rozlíšení 1920 × 1080) a zároveň je o 9 % tenší, to všetko v porovnaní s iPhonom 5s.

Kúpili by ste si nový iPhone Air, ak by vyzeral práve takto?

komentárov
  1. Nie, uz aj 5s mi pripada prilis velke, a nepohodlne. Ja by som chcel spat velikost 4S ka. Kolegovia preto pouzivaju zatial 4S ky, a neprejdu na novsie.

    0
    0
  2. lepší fotoaparát ? jediné väčší snímač ! 8Mpix je až až !
    podľa mňa by stačilo jemné zväčšenie napríklad na 4,2″ až 4,3″, kde zvýšia rozlíšenie len o chĺp, no ak by náhodou spravili 5,2″ napríklad, tak tam už niečo bližšie 1080p, poprípade 1080p rozlíšenie a bude to fájn !

    0
    0
  3. Ja by som prijal ak by ho zvacsili aj do sirky nielen do vysky ako 5/5S. Teraz mam 4S a sice na beznu pracu emaily atd je to v poriadku ale an prezeranie videi uz citit ze to je male.

    0
    0
  4. narocne musi byt urobit koncept zvacsit display a ztensit 5s :)
    kazdopadne 4s bolo super 5ku som si zvykol, do sirky by som nesiel 5ka je dost

    0
    0
  5. Aj ked na prezeranie videi som si kupil iPad Air :D Uvidime co vymyslia, kazdopadne idealne by bolo keby bol telefon velky ako 4S ale mal displej velky ako 5S… Mohol som mat 5S ale dal som ho mame, zatial mi vyhovuje 4S, uvidime sam som zvedavy co pride.

    0
    0
  6. iPhone 5S je fajn, ale osobne by som trochu znizil vysku a pridal na sirke. Podla mna idealna velkost displaya je tak okolo 4,3 az 4,5 (predsa len, kazdy mame inak dlhe prsty). Nad 4,5 uz si kupte potom tablet iPad mini. Co sa tyka rozlisenia FHD by bolo super, ale cena by bola vysoka, takze tam sa necham prekvapit. Fotak ako uz bolo spominane 8px staci, ale dal by som 12 + vacsi snimac. Predsa len masa ide po cislach a 12 vyzera lepsie ako 8…

    0
    0
  7. Myslim si že Apple by mal mal nechať iphone v jednej velkosti, idealna by bola 4,7- maximalne 4,8. Ist cestou ako samsung kde vymyslaju hovadiny s 10 druhmi displejov, by len ukazalo ze apple je nuteny siahnut po takom kroku. Apple ma obrovsky pocet zakaznikov a myslim si ze nie vzdy byt prvy v zisku a rozdeleni trhu sa moze ukazat ako vyhoda do buducnosti..

    0
    0
  8. Myslím si že najlepšie by bolo keby nechali display ako je, ten trochu do výšky natiahnutý display je podľa mňa výborná vec zrovna keď na IOS 7 sú dve “roletky”. Mohli by ešte zvýšiť výkon a držať sa 64bitového procesora, tak isto by mohli zväčšiť mpx vo foťáku aj keď ten fotoaparát na iphone 5s je super ale predsa ľudí viac zaujme 16mpx fotoaparát ako 8mpx aj keď ten čo má 8mpx je lepší. Dúfam že apple predstavý IOS 8 ktorý bude úplne iný ako to bolo keď Apple predstavil IOS 7.

    APPLE 4 EVER!!!!!!!!!!!

    0
    0
  9. No páči sa mi len nech nebude až veľmi veľký pretože ak bude jak samsung galaxy s4 tak potom by sa mi nepáčil no väčší displey privítam :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.