Pozrite sa, ako prebiehajú práce na pripravovanej “UFO” centrále Apple

Pozornosť venovaná detailom je u Apple viditeľná nielen na samotných produktoch či v kamenných predajniach, ale aj na centrále tejto spoločnosti. Práce na pripravovanom Apple Campuse 2.0, ktorý je vďaka svojmu nezameniteľnému dizajnu známy ako „UFO“, sú v plnom prúde a rýcho postupujú. Vďaka používateľovi jmcminn si môžete v nasledujúcom videu pozrieť aktuálny stav, v akom sa Apple Campus 2.0 nachádza. Video bolo natočené kvadrikoptérou DJI Phantom 2 a GoPro kamerou a ponúka pohľad na stavbu z vtáčej perspektívy. Tieto unikátne priestory by mali privítať prvých zamestnancov už v roku 2016.

komentárov
  1. na celom tom uniku z icloudu je zaujimave to, ze k uniku fotografii sa priznali aj celebrity, ktore v zivote nepouzili nic od apple a ani iCloud… takze to asi nebude tak celkom problem applu? nehovorim, ze sa nieco take nemoze sat aj u jablckovej firmy, ale v tomto pripade by to chcelo zistit si par blizsich info predtym, nez sa z toho zacne nafukovat zbitocne velka bublina?

    0
    0
  2. kokso, to je riadna nuda toto video!!! predpokladam, ze nikto to nevydrzal kukat od zaciatku do konca.. to nestacila minuta?? odstranit zvuk motora a dat tam styri rocne obdobia alebo aspon soundtrack z Benna Hilla???
    autora by mali poslat na nutene prace, kludne tam do tej jamy..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.