Pizza Hut ukazuje, ako si možno už čoskoro budeme objednávať pizzu v reštaurácii

Známa sieť pizzérií, Pizza Hut, v spolupráci s Chaotic Moon Studios, zverejnili zaujímavý koncept, ktorý ukazuje, ako by sme si už čoskoro mohli objednávať v reštauráciách pizzu. Súčasťou každého stola by mal byť veľký dotykový panel, na ktorom by ste si mohli zostaviť svoju obľúbenú pizzu. Autentifikácia zákazníka a platba by prebehli jednoducho priložením iPhonu s NFC na určené miesto. Kým by ste čakali na vybavenie objednávky, na interaktívnom stole by ste si mohli zahrať napríklad Angry Birds.

komentárov
  1. Vyzeralo to chvíľu ako šachová partia, ale ten nápad sa mi veľmi páči. Len by som chcel vedieť, či na tom stole aj budú jesť a nakoľko to celé bude hygienické.

    0
    0
  2. toto je vyborny napad a cudujem sa ze nieco take este neurobili :) nemusi to by uplne dotykove ale appka na mobil/ ipad idealne lebo obcas vysvetlit casnicke ze chcem na 2 trojuholniky feferoniny a este nieco ine k tomu tak je to katastrofa lebo neda zas nieco ine :D

    0
    0
  3. ako srandovna zabavka pre male deti, moze byt..
    avsak, ked uz pizza, tak predsa v “normalnej” pizzierii..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.