Parrot Bebop – nástupca obľúbenej kvadrikoptéry AR.Drone

Parrot oznámil cenu novej kvadrikoptéry Bebop drone, ktorá sa pokúsi nadviazať na úspech kvadrikoptéry AR.Drone od rovnakého výrobcu. Oproti predchodcovi ponúka Bebop drone fish-eye optiku (f/2.2) na 180-stupňové snímanie obrazu, trojsmerovú optickú stabilizáciu, 14 megapixelový fotoaparát s Full HD nahrávaním videa. Samozrejmosťou je prenos obrazu na pripojené iOS zariadenie, z ktorého môžete kvadrikoptéru ovládať. Nechýbajú ani komplexné manévre, ktoré môžete na diaľku vykonávať. Štandardný dosah je 200 metrov, s príslušenstvom SkyController až dva kilometre. Podporuje aj virtuálnu realitu zobrazovanú cez Oculus Rift. Novinka bude v predaji od decembra za cenu od 499 USD za štandardnú verziu.

komentárov
  1. Tieto lacne drony su dobre mozno tak na naucenie sa zakladnych funkcii ovladania. Na to ale postaci aj dron za 150 Eur. Na podstatne lepsi zazitok si radsej este par mesiacov budem odkladat do prasiatka a kupim DJI Inspire1.
    p.s. Nastastie nesetrim zo Slovenskeho platu. To by som nenasetril ani za rok ;)

    0
    0
  2. Mam dji 450 a ten nivy dron je pekny no cena je des. A tento bude asi rovnako sunka ako prva verzia. Ak dron tak nieco riadne na zabavu

    0
    0
  3. vyzera to byt velmi lahke ako prva verzia, tzn. bude to velmi labilne a nepouzitelne uz pri malom vanku. Ovladanie do vzdialenosti na 2 km musi byt uplna samovrazda pri taktom niecom nestabilnom. Momentalne najlepsia volba je DJI phantom 2 vision

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.