Parallels Access umožňuje prístup k vášmu počítaču aj z iPhonu

Tvorcovia obľúbeného virtualizačného softvéru Parallels Desktop teraz aktualizovali svoju iOS aplikáciu Parallels Access. Tá doposiaľ umožňovala vzdialený prístup k vášmu počítaču priamo z iPade, no s novou verziou je táto možnosť prístupná už aj na iPhone. Okrem samotnej práce s vašim počítačom z iOS zariadenia aktualizácia prináša aj ďalšie drobné zlepšenia ako napríklad možnosť použiť mikrofón iOS zariadenia pre aplikácie na vašom počítači, s ktorými pracujete, a vyžadujú mikrofón. Poteší aj možnosť prebudiť spiaci počítač alebo integrácia Facebook prihlasovania.

Parallels Access musia používatelia nainštalovať na počítač aj iOS zariadenie. Aplikácie sú zadarmo, avšak k používaniu služby potrebujete predplatné. Za 20 USD ročne získate podporu prístupu až k piatim vzdialeným počítačom. Nechýba ani dvojtýždňová skúšobná doba. iOS verziu nájdete v App Store. Ďalšie informácie sú k dispozícii na oficiálnych stránkach.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.