Oral-B predstavilo novú elektrickú zubnú kefku kompatibilnú s iPhonom

Začiatkom roka 2014 bola na CES 2014 predstavená nová elektrická zubná kefka kompatibilná s iOS, Kolibree. Ak vám tento nápad prišiel pritiahnutý za vlasy, možno vás prekvapí, že zaujal aj veľkých hráčov na tomto trhu. O tom svedčí skutočnosť, že teraz bola na Mobile World kongrese predstavená podobná kefka pod značkou Oral-B. Konkrétne ide o kefku Oral-B SmartSeries 7000, ku ktorej patrí iPhone aplikácia Oral Blue. Kefka sa k nej pripája cez Bluetooth 4.0, pričom na iPhone uvidíte v reálnom čase inštrukcie, ako zlepšiť vaše čistenie zubov.

Zdroj: Engadget

Informácie o vašom čistení zubov budú dostupné v prehľadných grafoch, ktoré môžete zdieľať aj s vašim zubárom. Aplikácia navyše umožní aj programovanie kefky. Počas čistenia vám na displeji ubieha čas, ktorý máte tráviť čistením. Aby to však nebolo príliš nudné, zároveň sa vám v aplikácii zobrazujú nové správy, ktoré vás majú zabaviť. Samozrejmosťou sú rôzne režimy čistenia, tlakový senzor, ktorý vám zabráni pri čistení príliš tlačiť na zuby, a cestovné príslušenstvo. Prepojenie s iOS by sa malo postupom času dostať aj do ostatných kefiek Oral-B. Prvou bude Oral-B SmartSeries 7000, ktorá bude dostupná neskôr tento rok za 220 USD.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.