Online verzia aplikácie Photos pridáva možnosť nahrávania fotiek

Online verzia aplikácie Photos dostupná na iCloud.com, ktorá je v súčasnosti v štádiu verejného betatestu, dostala novú možnosť nahrávania fotiek. Tá sa k používateľom dostáva po dvoch týždňoch testovania vývojármi. Predtým mohli používatelia všetky svoje fotky cez online aplikáciu prezerať, sťahovať či odstraňovať, no nemali možnosť nahratia nových fotiek zhotovených mimo Apple zariadenia. V súčasnosti je však k dispozícii len nahrávanie .jpg formátu, ostatné obľúbené formáty ako napríklad .png či video formáty zatiaľ nie sú podporované. Samozrejme, rovnako ako keď odfotíte niečo s iOS zariadením, aj po nahraní fotky do Photos aplikácie na iCloud.com sa táto fotka okamžite sprístupní na všetkých vašich zariadeniach. Zadarmo však máte na iCloude od Apple len 5 GB, ktoré sa ľahko zaplnia aj zálohami iOS zariadení. Na nahrávanie ďalších fotografií je tak vhodné kúpiť niektorý z dátových balíkov od Apple. Aplikácia Photos pre Mac, ktorá nahradí iPhoto, je vo vývoji.

Všetky vaše fotografie na všetkých vašich zariadeniach

komentár
  1. Kupredu leva, zpatky ni krok. Kolikrat se jeste budeme radovat nad stejnymi produkty, jen zabalenych do jine grafiky. Me.com umoznovalo upload pres web a predtim mac.com. Tedy, chodime stale v kruhu, jen menime pozlatka.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.