OMsignal – biometrické tričko, ktoré dokáže komunikovať s vašim iPhonom

Množstvo inteligentných fit náramkov, ktoré sledujú váš životný štýl, na trhu neustále rastie. OMsignal sa však v tejto oblasti vydali novým smerom – prinášajú špeciálne biometrické tričko, ktoré dokáže komunikovať s vašim iPhonom. Tričko má množstvo všitých senzorov, ktoré okrem iného sledujú váš tep, frekvenciu a objem dýchania, pohyb a podobne. Dáta sú potom cez Bluetooth prenesené na iPhone, kde sú spracované oficiálnou aplikáciou. Jednoducho tak môžete sledovať napríklad to, ako je na tom vaša kondícia počas cvičenia vo fitness centre. Tým však možnosti tohto oblečenia nekončia, k dispozícii budú tielka, tričká bez rukávov, bežné tričká aj tričká s dlhými rukávmi. Vďaka tomu by nemal byť problém nájsť biometrické oblečenie na každú príležitosť. Dáta by mali uľahčiť život nielen bežným ľuďom, ale aj ich doktorom, ktorý tak budú mať lepší prehľad o stave a životnom štýle pacienta.

Tričko si môžete za cenu 199 USD predobjednať už teraz, prvé kusy sa k zákazníkom dostanú v lete. Ďalšie informácie vrátane možnosti predobjednávky nájdete na oficiálnych stránkach.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.