Nový Tomb Raider prichádza do App Store

Zatiaľ čo na iOS sa dostal remake originálnej hry Tomb Raider, na Mac prichádza omnoho novšia časť, ktorá vyšla na konzoly a PC len minulý rok. Nenechajte sa zmiasť totožným názvom Tomb Raider, ide totiž o znovuoživenie série, ktorá sa tentokrát sústredí na prvé dobrodružstvá mladej Lary Croft. Hra je viac emotívne ladená, no nechýbajú ani akčné scény a obľúbené logické hádanky. Hra je na Macu k dispozícii exkluzívne cez Mac App Store za cenu 44,99 EUR. Ak však chcete hrať aj online, oplatí sa počkať do 30. januára, keď bude k dispozícii aj cez Steam, ktorý bude pre multiplayer nevyhnutný. Rovnako ako ostatné hry na Steame, aj pri Tomb Raider získate po kúpe automaticky verziu pre Mac aj PC.

Minimálne požiadavky Tomb Raider pre Mac sú OS X 10.9.1, procesor 2,0 GHz, grafická karta s 512 MB, 4 GB RAM, a 14 GB voľného priestoru na disku. Ak máte grafický akcelerátor Intel HD 4000, potrebujete aspoň Intel i7.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.