Nový rekord: Za prvý víkend dostupnosti sa stihlo predať vyše desať miliónov iPhonov 6 (Plus)!

Apple zverejnil prostredníctvom tlačovej správy prvé oficiálne čísla predajnosti nových iPhonov 6 (Plus). Predaj začal v prvých krajinách v piatok a počas úvodného predajného víkendu sa už podarilo predať vyše 10 miliónov iPhonov 6 a iPhonov 6 Plus. Samozrejme, toto číslo je už tradične obmedzené skladovými zásobami, ktoré boli nedostatočné. Aj pred menšími Apple obchodmi stáli stovky ľudí minimálne deň vopred. Dostupné kusy sa však vypredali za krátku dobu a ostatným sa jednoducho neušlo. Oficiálny Apple online obchod hlási dodanie iPhonu 6 za 7 až 10 pracovných dní, iPhone 6 Plus je k dispozícii do troch až štyroch týždňov po objednaní.

Už tento piatok, 26. septembra, sa iPhone 6 a iPhone 6 Plus dostanú do vyše 20 nových krajín, vrátane Rakúska, Belgicka, Dánska, Fínska, Írska, Talianska, Lichtenštajnska, Luxemburska, Holandska, Nového Zélandu, Nórska, Portugalska, Ruska, Španielska, Švédska, Švajčiarska, Turecka a ďalších. Ako vidíte, v druhej vlne rozširovania dostupnosti iPhonu 6 nie je ani Slovensko, ani Česká republika. K nám by sa nový iPhone mal dostať v nasledujúcej vlne. Do konca roka bude najnovší smartfón od Apple dostupný v 115 krajinách sve­ta.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.