Nový Lightning kábel možno ponúkne obojstranné USB

Na internete sa začali objavovať fotografie, na ktorých je údajne vyobrazená nová generácia Lightning káblov k iOS zariadeniam. Nemusíte sa obávať, že s novými iOS zariadeniami nebudete môcť používať svoje súčasné príslušenstvo. K zmene má dôjsť na strane USB konektora, nie Lightning konektora. Fotografie majú pochádzať z Foxconnu, výrobného partnera Apple, a je na nich viditeľný obojstranný USB konektor. Vďaka tejto vychytávke by ste si už nemuseli lámať hlavu nad tým, ako vkladáte USB konektor do počítača – podobne ako Lightning konektor, ani USB konektor by nemal vrchnú strane a mohli by ste ho pripájať obojstranne.

Vľavo vidíte súčasný Lightning kábel, vpravo údajne jeho vylepšenú verziu

Nový Lightning kábel by taktiež mohol priniesť podporu USB 3.0, nakoľko v jeho súčasnej verzii chýba. Špekuluje sa taktiež o podpore audia vo vysokej kvalite, pričom slúchadlá by sa nepripájali cez 3,5 mm jack, ale práve cez Lightning konektor. Apple slúchadlá neboli aktualizované od roka 2008, pričom k zvýšeniu ich kvality by malo prispieť aj odkúpenie spoločnosti Beats, ktorá je slávna práve vďaka dizajnovým slúchadlám.

Viac informácií aj o zmenách v tejto oblasti sa dozvieme zrejme už 9. septembra, keď bude predstavený nový iPhone.

komentáre
  1. Ak by sa pripajali sluchadla cez Lightning konektor, nedalo by sa sucastne nabijat telefon co je podla mna neefektivny krok

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.