Nová verzia 1Password prináša podporu pre iPhone 6, zlepšenú podporu Touch ID

Tvorcovia populárneho manažéra hesiel 1Password vydali aktualizáciu svojej iOS aplikácie. Verzia 5.1 prináša natívnu podporu pre iPhone 6 a iPhone 6 Plus, a tak plnohodnotne využíva väčší displej a zobrazuje viac informácií a grafiku v lepšej kvalite. Zlepšená bola aj podpora Touch ID, teda snímania odtlačkov prstov, ktoré nahradzuje klasické zadávanie hesla. Novinkou je aj možnosť povoliť alebo zablokovať používanie klávesnic tretích strán v aplikácii 1Password. Ich podpora prišla s iOS 8, no pri práci s heslami môže byť práca s nimi rizikom.

1Password môžete sťahovať zadarmo z App Store, odomknutie všetkých funkcií stojí 8,99 EUR.

komentárov
  1. To je sice vsetko pekne, ale preco nie je mozne stiahnut nizsiu verziu, podporovanu aj na starsom iOS, tak ako to byva pri inych aplikaciach?

    0
    0
  2. Bohužial, verzia pre staršie iOS, napr. keď máte iPhone 4 a najnovšia verzia appky vyžaduje iOS 8, sa dá stiahnuť iba ak ste ju mali (v poslednej podporovanej verzii) už cez ten iPhone 4 kúpenú. Ak ste aplikáciu predtým nemali a chcete staršiu verziu, lebo najnovśia vyžaduje iOS 8, tak smola :-(

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.