Nová reklama porovnáva Surface Pro 3 s MacBookom Air v rámci vianočnej pesničky

Vianočné nákupy pomaly začínajú a výrobcovia tak majú poslednú príležitosť urobiť všetko pre to, aby svojim blízkym darovali práve ich najnovšie produkty. Asi vás neprekvapí, že aj vianočná reklama Microsoftu sa sústredí na porovnávanie s Apple. Konkrétne opäť porovnáva Surface Pro 3 a MacBook Air. Surface Pro 3 je hybrid tabletu a notebooku so zabudovaným stojanom, odnímateľnou klávesnicou a ďalšími vychytávkami, zatiaľ čo MacBook Air po rokoch jeho dostupnosti nie je potrebné predstavovať. Porovnanie je navyše poskytnuté v rámci vianočne ladenej pesničke.

komentárov
  1. A proto prodeje Surface neustavaji a MBA stale lezi Applu ve skladech … ups … ono je to vlastne v realnem svete naopak?

    0
    0
  2. ako surface prl 3 mi pride prvy fskt dobry produkt od microsoft mobile divisiom.

    aj ked ma to par ale. 1) naozaj pouzitelny mi pride len i3 a ten ma len 64GB storage a to vam windows za rok maximalne dva zozerie kludne polovicu. 2) ta klavesnica nie je zla, ale nie je to ono. 3) tablet ked je odnaty je trochu tazkopadny

    ale napriklad konecne system kde ma podla mna dotykova obrazovka zmysel a najma cele tie priblbe dlazdice win8. neviem ci ale stalo za to nastvat tolko windows users ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.