Nová reklama porovnáva MacBook Air a Yoga 3 Pro

Microsoft zostáva verný konceptu porovnávacích reklám a v tej najnovšej porovnáva MacBook Air a Lenovo Yoga 3 Pro. MacBook Air dobre poznáte, Yoga 3 Pro je akýsi hybrid medzi notebookom a tabletom. Zatiaľ čo v čase predstavenia prvého MacBooku Air Apple všetkých ohúril jeho tenkým telom, teraz je už Yoga 3 Pro tenší (17 mm vs 13 mm). V reklame sú zobrazené rôzne polohy, v ktorých môžete Yoga 3 Pro využívať, vrátane jeho dotykovej obrazovky, zatiaľ čo spôsoby využitia MacBooku Air sú samozrejme výrazne obmedzenejšie. Už v prvej polovici roku 2015 však očakávame vydanie nového MacBooku Air, ktorý by mal priniesť ešte ultratenké telo a vynovený dizajn. O hybridnom spracovaní, teda o tom, že poslúžil aj ako tablet aj ako MacBook, však nehovorili žiadne špekulácie, a ani sa to vzhľadom na filozofiu Apple nezdá byť pravdepodobné.

komentárov
  1. Ked som videl prvykrat tu jogu, prislo mi to ako joke. Rozlisenie sice 3200xXXX, ale na pismenka bolo treba dioptrie.
    Dobry kus HW, len ho kazi OS a ako pozeram aj cena.

    0
    0
  2. yoga je drahsia a nie viac pouzitelnejsia, plus je to plastovy sunt. Na moj air to nema ani za mak. A to nehovorim osx vs win

    0
    0
  3. To je jedna vec že tie veci v sebe nemá.. Ale čo ten OS? :D Myslím že to má najväčšiu cenu na všetkých mac-och.. Keby si vie človek dať mac os na obyčajný pc, a šlapal by mu tak ako na macoch, tak by nikto s windowsom nebol, ani keby bol o 100 eur lacnejší, asi tak to je.. Ale tým že takto musí človek kúpiť novú mašinu ktorá je predražená o mac os x, (čo ešte je tých cca 300 euro dobrá cena systému, ktorý je na takej úrovni!), tak to má len cca 10% sveta.. Nejak tak to vyrátali.. A potom tu je microsoft, čo okráda všetkých niečim čo nefunguje..

    0
    0
  4. Musim doplnit predch. komentar. Mac Osx je mozne nainstalovat aj na desktop PC aj notebook..Treba len pozerat na Hw podobny na apple zariadeniach. Osobne mam Osx Yosemite nainstalovany na hp probooku a vsetko slape ako ma..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.