Nike+ Fuel sa chce stať najväčšou svetovou fitness platformou, získal si už podporu RunKeeper, MyFitnessPal a ďalších

Šport už dnes nie je to čo býval. Stále viac ľudí si ho už nedokáže predstaviť bez nejakej technickej vymoženosti. Spoločnosti sú si toho vedomé, a tak prinášajú množstvo fitness náramkov, aplikácií a ďalšieho príslušenstva. Problémom však je značná fragmentácia trhu s množstvom rôznych aplikácií, ktoré dokážu neznalým používateľom poriadne zamotať hlavu. Riešenie možno ponúkne Nike, ktorý oznámil, že chce urobiť z Nike+ Fuel najväčšiu globálnu fitness platformu. Pomôcť dosiahnuť tento cieľ má Nike+ Fuel Lab v San Franciscu, kde bude Nike nadväzovať spoluprácu s vývojármi, výrobcami rôznych náramkov a mobilných zariadení. Samozrejme, do všetkého by mal byť integrovaný Nike+ Fuel, čo umožní sledovať vašu fyzickú aktivitu naprieč aplikáciami.

V týchto priestoroch plánuje Nike nadväzovať novú spoluprácu. Zdroj: Nike

Ako prvé sa k iniciatíve Nike pridávajú populárne fitness aplikácie RunKeeper, MyFitnessPal a Strava. To by však mal byť len začiatok a už onedlho by mala byť synchronizácia Nike+ Fuel úplnou samozrejmosťou naprieč rôznymi zariadeniami a aplikáciami, nielen tými, ktoré poskytuje samotný Nike. V súčasnosti má Nike+ platforma približne 28 miliónov používateľov, no vďaka novej spolupráci by sa toto číslo mohlo vyšplhať až na 100 miliónov.

Bez akého zariadenia či aplikácie si už neviete predstaviť vaše fitness aktivity?

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.