Namiesto Flappy Bird, slovenské Simply the Bird

Už vám nemusí byť ľúto za jednou z najpopulárnejších hier na svete Flappy Bird! Keď ju jej autor Dong Nguyen stiahol z predaja, okamžite sa vyrojilo veľké množstvo napodobenín. Drvivá väčšina z nich však nedosahovala ani len akceptovateľnú úroveň. Tím slovenských vývojárov sa to však rozhodol zmeniť a teraz verejnosti predstavuje svoju hru Simply the Bird. „V tomto prípade sa nejedná o nejaký ďalší klon. Ide o úplne novú hru, ktorá disponuje značne prívetivejším grafickým spracovaním, hrateľnosťou, ale aj možnostou pomstiť sa mnohým ďalším,“ hovorí Adam Veliký, ktorý vytvoril hru so svojou spoločnosťou AWE s.r.o. Po spustení hry vás privíta krátky úvod, ktorý neotravuje pri každom spustení Simply the Bird. Hra má podobné pravidlá ako Flappy Bird. So svojim vtáčikom musíte doletieť čo najďalej. Pri každom dotyku s prekážkou sa hra skončí. Ak vás to poriadne nahnevá, môžete sa mu pomstiť. Na výber máte až šesť spôsobov, ako mu to vrátiť. Sladká pomsta. Skúsiť to môžete hneď.

Video prezentáciu hry si môžete pozrieť tu: https://www.youtube.com/watch?….

Hra Simply the Bird je v App Store k dispozícii od konca apríla. Zadarmo si ju môžete stiahnuť tu: https://itunes.apple.com/…/id868325050?mt=8.

komentáre
  1. skvela hra, tie ostatne napodobeniny sa nedaju hrat ale toto je hratelne a grafika skvela ako napr. v angry birds.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.