Najnovšia časť Borderlands: The Pre-Sequel už o dva týždne aj na Mac

Fanúšikovia „lootingu“ sa majú na čo tešiť. Najnovšie pokračovanie hernej série Borderlands s vtipným podtitulom „The Pre-Sequel“ totiž nielenže vyjde už o dva týždne v piatok, 17. októbra, ale na Mac bude k dispozícii v rovnaký deň ako PC a last-gen konzoly. Na Macu vychádzajú hry väčšinou s oneskorením, a tak sa to dá považovať za malý sviatok. Navyše, kúpou cez Steam získate za jednu cenu hru na tri platformy – Mac, Windows, Linux. Ako ste už možno vytušili, dej tejto hry sa bude odohrávať medzi udalosťami v prvej a druhej časti. Nebude chýbať kooperácia viacerých hráčov, tradičná kreslená grafika a množstvo humoru a akcie.

Viac informácií nájdete na Steame, kde si hru môžete predobjednať za sumu 49,99 EUR. Minimálne požiadavky sú OS X Mavericks, 2,4 GHz Intel Core 2 Duo, 4 GB RAM, ATI Radeon HD 2600 / NVidia GeForce 8800 / Intel HD 4000.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.