Najnovší patent Apple popisuje použitie senzorov pri posilňovaní

Naša predstava iWatch je do značnej miery tvorená tým, čo už na trhu vidíme. Špekulácie preto hovoria o funkciách na sledovanie zdravotného stavu, fyzickej aktivity, a rozšírenie a sprístupnenie funkcií zo smartfónu priamo na zápästí používateľa. Fanúšikovia Apple však veria, že iWatch budú mať niečo, čo nemá žiaden produkt konkurencie, a dokážu spôsobiť revolúciu podobnú predstaveniu iPodu, iPhonu či iPadu. Najnovší patent, ktorý sa Apple podarilo získať, naznačuje, nad čím všetkým v Cupertine uvažujú.

Budú iWatch sledovať opakovania pri posilňovaní za vás? Zdroj: AppleInsider

Patent popisuje doplnok k posilňovaniu, ktorý v reálnom čase zaznamenáva to, ako cvičíte v posilňovni. Či už ide o tempo, počet opakovaní alebo iné parametre, údaje by mohli byť zobrazené priamo na činke. Čo je však zaujímavejšie je, že patent popisuje aj bezdrôtový prenos týchto informácií na kompatibilné zariadenie ako hodinky či smartfón. Samozrejme, tento patent je len jedným z mnohých, a nie je isté, že ho Apple využije. iWatch by mali byť predstavené už na jeseň.

Akú „killer feature“ by ste v iWatch najradšej videli vy?

komentáre
  1. Samozrejme minimum IP64… inak to nemá ani zmysel kupovať… pri behaní zaprší, ked sa vytoto tak sa zapráši a bez IP 64 by som to po týždni mohol hodiť do kýbla. Bolo by to velkým sklamaním

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.