Na stránkach podpory Apple sa už objavili aj nové iMacy a Mac mini

Na oficiálnych stránkach podpory Apple venovaných kompatibilite s Windows cez Boot Camp sa na krátko objavili zmienky o nových modeloch Mac mini a iMac. Podobne ako najnovšie Retina MacBooky Pro, ktoré nesú označenie Mid 2014, sa tu objavili aj Mac mini (Mid 2014) a iMac (27-inch, Mid 2014). Apple označil tento rok za rok, v ktorom predstavia tú najlepšiu ponuku produktov za 25 rokov. Aj preto sa očakáva, že okrem nových iPhonov či iWatch Apple aktualizuje aj iMac a Mac mini. Najmä Mac mini už dlho nedostal upgrade – doposiaľ najnovšia verzia je z obdobia Late 2012, a tak si už určite žiada aktualizáciu. Najnovší iMac bol vydaný minulý mesiac, avšak išlo len o najlacnejší model s 21,5″ displejom. 27″ model bol naposledy aktualizovaný Late 2013. Zmienka o týchto nových modeloch už bola z oficiálnych stránok odstránená.

Zdroj: Consomac

Je možné, že ide jednoducho o chybu zo strany Apple, ktorá nijak nesúvisí s jeho plánmi. Rovnako však do úvahy prichádza aj možnosť, že okrem teraz vynovených Retina MacBookov Pro uvidíme už čoskoro aj nové iMacy a Mac mini.

komentárov
  1. Prosím prosím nech už je iMac 27 Late 2014 a dúfam že do toho dajú nové komponenty hlavne GTX880M.

    Osobne sa neviem dočkať kedy sa zbavím Windowsu a budem môcť používať svoj vysnený Mac OS.Páči sami že Apple ponúka Boot Camp možnosť.Je to určite dobrá vec pre ľudí ktorý chcú aj Windows na Macu.Mám rád keď firma ponúka možnosti si vybrať a nie obmedzovať sa len na niečo.

    0
    0
  2. Marcel, nemyslim ze ajked kupis iMac Late 2013, ze urobis chybu. Haswell uz maju… GT775 je tiez uplne v pohode… na takyto update mozes cakat skoro stale.

    buduci rok ked vyjdu uplne nove Intel Cores to moze byt ina (aj ked stale si myslim ze pre Desktop neprinesu nic zavratne, clovek doma 6-8 jadro nevyuzije lebo na to nie su aplikacie)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.