Motorola spustila predaj hodiniek Moto 360

Motorola spustila predaj svojich avízovaných inteligentných hodiniek Moto 360, ktoré prvý raz predstavila ešte v marci tohto roka. Urobila tak v čase, keď už celý svet čaká na zajtrajšie predstavenie iWatch od Apple. Moto 360 sa od existujúcej konkurencie odlišujú najmä svojim tradičným okrúhlym tvarom, ktorý je tvorený 1,65-palcovým displejom odolným voči poškriabaniu (Gorilla Glass). Používajú systém Android Wear od Google a nechýba ani zabudovaný krokomer či senzor na snímanie vášho tepu. Batéria by mala na jedno nabitie vydržať celý deň, k dispozícii je aj bezdrôtové nabíjanie. Samozrejmosťou je vodeodolnosť a kompatibilita s akýmkoľvek zariadením s Android 4.3 a vyšším.

Hodinky Moto 360 sú k dispozícii za cenu 249 USD, viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

komentáre
  1. Mne osobne sa hodinky MOTO360 pacia najviac z doposial predstavenej ponuky Smarthodiniek a som sklamany len z toho, ze nebudu iOS compatible. Spracovanie, dizajn, materialy su podla mna na vynikajucej urovni. Cas ukaze ci tomu zodpoveda aj ich vyuzitelnost. Pre mna ale maju smrnc aj ak by nemali ziadne funkcie – jednoduchy, cisty a mozno aj trochu klasicky (konzervatiny) dizajn. Kazdemu sa ale paci nieco ine, hodinky su vec osobnej preferencie a nie kazdy so mnou bude suhlasit. Sam som zvedavy ci moja preferencia zostane rovnaka aj po moznom predstaveni iWatch.

    0
    0
  2. Pri beznom noseni podla mna nie je potrebne mat inteligentne hodinky, mozem vytiahnut rovno telefon. Zmysel to ma pri cinnostiach kde vyberanie mobilu obmedzuje cinnost ktoru robime, napr. bicyklovanie, behanie, … V aute zas staci dobry drziak na telefon. Zatial jediny dovod, na co by boli iWatch pre mna vhodne, je ak by bolo mozne prijimat hlasite hovory a zobrazovali by spravy, pripadne by sa dali pomocou nich ovladat niektore funkcie aplikacii ako tracker, … Na biku by to bolo vhod. :) Uvidime.

    0
    0
  3. hej, si krasne o to pokoj, ale ako vyrobca uvadza , ze vydrz je len 1 den…to si mozu strcit za klobuk. Este pred uvedenim sa dusovali, ze moto360 budu vyvujane hlavne na to aby vydrz bola cim vecsia….dlho s tym namotavali ludi a teraz toto, ta chaba vydrz to zabila….cakal som aspon 2 dni. Boli mojim favoritom, no vydrz ma velmi sklamala a odradila….pockam na iWatch, popripade by siel do Asus ZenWatch

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.