Microsoft zverejnil trendy vyhľadávania cez Bing za uplynulý rok

Blíži sa koniec roka a to je ideálny čas na rekapituláciu najdôležitejších udalostí. Môžeme preto očakávať množstvo rebríčkov a štatistík, pričom jednu z prvých ponúka Microsoft na základe vyhľadávaní cez Bing, ktorý sa uchádza o miesto prednastaveného vyhľadávača aj na iOS. Z hľadiska vyhľadávaných zariadení patrí prvé miesto iPhonu 6. V prvej desiatke sa ešte od Apple umiestnil iPad na štvrtom mieste. Druhým najvyhľadávanejším zariadením bol Xbox One, tretím fitness náramok FitBit.

Najviac vyhľadávané aplikácie neprekvapili. Prvých päť miest bolo obsadených nasledovne: Facebook, Twitter, Instagram, Skype a Vine. V prvej desiatke sa umiestnili aj hry – Candy Crush Saga na siedmom mieste, Angry Birds na deviatom a desiatku uzatvorila hra FarmVille. Viac informácií o trendoch vyhľadávania v roku 2014 nájdete na týchto stránkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.