Microsoft vypustil nový Outlook pre Mac, celá sada Office príde budúci rok

Microsoft vydal novú verziu aplikácie pre prácu s e-mailmi, Outlook pre Mac. Outlook je často používaný najmä na Windowse, avšak s novým prepracovaným dizajnom Microsoft dúfa, že priláka aj Mac používateľov. Okrem vynoveného používateľského rozhrania prináša lepší výkon a stabilitu, podporu vyhľadávanie v archívoch cez Exchange, lepšiu organizáciu e-mailov synchronizovanú naprieč platformami, podporu push e-mailu s doručovaním v reálnom čase. Nový Outlook je predplatiteľom služby Office 365 k dispozícii zadarmo. Ak ste už používalie Outlook pre Mac 2011, postupujte podľa tohto návodu.

Tých, ktorí sa nevedia dočkať novej generácie sady kancelárskych aplikácií Office pre Mac, novinky nepotešia. Microsoft totiž spolu s novým Outlookom oznámil, že vydanie ostatných aplikácií Office bolo odložené, keďže sa spoločnosť v súčasnosti sústredí na mobilné platformy a online služby. Finálnu verziu nového Officu pre Mac tak môžeme očakávať najskôr v druhej polovici roka 2015.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.