Microsoft vydal OneNote pre Mac cez Mac App Store

Minulý týždeň sme vás informovali o tom, že Microsoft plánuje uviesť OneNote pre Mac, a to úplne zadarmo. Len o niekoľko dní neskôr si už OneNote pre Mac môžete stiahnuť priamo z Mac App Store, a to úplne zadarmo. Microsoft opúšťa platený model a sprístupňuje OneNote bezplatne na všetkých podporovaných platformách. Súčasťou OneNote je aj 7 GB online úložného priestoru OneDrive, ktorý je taktiež zadarmo. Predplatitelia Office 365 získajú ešte vyššiu kapacitu.

Aplikácia je podobná verzii pre Windows a slúži na rýchle a prehľadné uchovávanie poznámok. Novinkou je nástroj na rýchle vystriehnutie obsahu internetových stránok a uloženie v poznámkach. Podporovanými prehliadačmi sú Safari, Chrome, Firefox a samozrejme aj Internet Explorer. Office Lens zase umožnia automatické rozpoznávanie textu v odfotených dokumentoch a ich ukladanie do poznámok. Používatelia majú taktiež možnosť vytvoriť si špeciálny e-mail, prostredníctvom ktorého si budú môcť taktiež vytvárať rýchle poznámky.

OneNote si môžete zadarmo stiahnuť z Mac App Store.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.