Microsoft sa snaží nalákať majiteľov MacBookov k Surface Pro 3 prostredníctvom nových stránok

Vianočné nákupy sa definitívne blížia ku koncu, no Microsoft ešte dúfa, že sa mu podarí prilákať majiteľov MacBookov ku kúpe Surface Pro 3. Vyhradil na to špeciálne stránky, kde nájdu potenciálni „switcheri“ odpovede na najčastejšie otázky, ktoré pri prechode môžu mať. Týkajú sa základného ovládania Windowsu, prenosu dát, kompatibility s iOS zariadeniami a iCloud, a podobne. Nájdete tu aj tipy na náhradu za obľúbené aplikácie, ktoré sú často používané na MacBookoch. FaceTime a iMessage má napríklad nahradiť Microsoftom vlastnený Skype. Microsoft sa vo svojej mediálnej kampani už dlhodobo sústredí na to, aby prilákal majiteľov Apple produktov k svojim novým zariadeniam, akým je aj Surface Pro 3. Všetky podrobnosti nájdete priamo na spomínaných stránkach Microsoftu.

komentáre
  1. Krom mnoha jiného mě napadla jedna zásadní věc, Macbook si dávám na pohovce na kolena píšu a pracuji, podle fotky a toho co vím, to se Surface nepůjde. A asi se toho najde víc, je to zařízení asi na něco trochu jiného a nechápu proc jde MS do takové konfrontace.

    0
    0
  2. macbook air ma ocaril svojim designom. dlhsiu dobu uvazujem ci si mam kupit air alebo ultrabook s win ktory za istu cenu ponuka lepsiu konfiguraciu. Len je tam ten windows. OSX pouzivam 6 rokov a na win sa nechcem vraciat….osx je naj…

    0
    0
  3. Ja som si kupil MBA prave kvoli vyhovujucim parametrom – hmonost, rozmery, vykon, vydrz a nahodil tam Windows 8 :D OS X som nejako neprisiel na chut, aj ked geta su sikovna vec, niektore ovladacie prvky v systeme mi pridu ako z 90. rokov.
    Surface mi pride skor ako paradny tablet, ale nedokazal by 100% zastupit notebook. Ale plati to podla mna aj naopak, kazde z tychto dvoch zariadeni ma nieco do seba.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.