Mánia okolo Flappy Bird nekončí, imitácie tvoria až tretinu nových iOS hier

Od dobrovoľného stiahnutia populárnej hry Flappy Bird svojim vývojárom, Dongom Nguyenom, prešlo už niekoľko týždňov. Úvodná mánia však nekončí, naopak, stále pokračuje. Ukazuje sa, že v týchto dňoch tvoria až tretinu nových iOS hier lepšie alebo horšie imitácie Flappy Bird. Konkrétne, za sledovaný deň bolo pridaných 293 hier, pričom až 95 z nich napodobňovalo Flappy Bird. Pôvodný vták bol nahradený rôznymi postavami od diskiet po červíky. Úvodné snahy Applu imitácie z App Store stiahnuť tak zrejme zlyhali. Vychádzajú tak aj hry s podobnými hernými principmi a názvom. Kým budú mať hráči o imitácie Flappy Bird záujem, vývojári budú motivovaní pridávať ďalšie.

Jednou z imitácií je aj červík v hre Floppy Worm

Podľahli ste hre Flappy Bird aj vy alebo vás táto mánia obišla? Podeľte sa o svoje názory v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. mali by to zakazat a mazat totalna blbost… 99% vsetkych vyvojarov ma len tuto jedinu hru len kvoli zarobku..

    0
    0
  2. Nie, strašná hlúposť ale v dnešnej dobe sa uz ničomu nečudujem.
    A najodpornejsie mi je to ich kopírovanie.
    Veď uz flappy birds nebolo Zrovna originálne ale páčilo sa to nejakému decku milionára a urobili z toho best of the year hru.

    Trápne.

    0
    0
  3. stiahol som to zahral som si to hlavne aby som si spravil objektívnejší názor lebo vravieť o niečom čo človek nikdy nehral je ako keby ani názor nemal :D no zahral som si to pár krát, pár krat mi stupol tlak grafika 0 bodou, možnosti 0 bodou, hrateľnosť 2 body.Pre mňa chvíľková mánia. Ale ak niekto chce tak mám na predaj dva iPhony 4 jeden 16gb biely a druhy 32gb čierny a môžem vám tam nainštalovať pôvodnu hru Flappy bird vyvolávacia cena 50 eur. :D

    0
    0
  4. Tiez nechapem ako mohol niekdo hrat tak strasne obmedzenu hru, ja sa praveze stale cudujem viac a viac ze jaky su podaktory ludia strasny konzumenti. Hry hravam aj ja, napr. mam GTA San Andreas na iPhone ale tak to je oproti Flappy vtákovy celkom ina uroven :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.