Magic Hub – elegantný USB rozbočovač pre váš iMac

Známy výrobca príslušenstva pre Apple produkty, Mobee, predstavil na výstave v Berlíne nový elegantný USB rozbočovač Magic Hub. Od konkurencie sa odlišuje najmä tým, že nenaruší dizajn iMacu ani Apple displejov, nakoľko sa montuje priamo na ne a nezaberá tak miesto na stole. Ponúkne štyri USB 3.0 porty pričom samostatné napájanie nepotrebuje, využíva hlavný napájací kábel Apple displeja alebo iMacu. Vďaka tomu môžete cez Magic Hub nabíjať zariadenia aj vtedy, keď je iMac/Apple displej vypnutý.

Cena Magic Hubu je stanovená na 50 EUR, k dispozícii bude od októbra.

komentáre
  1. Pekny napad, zle prevedenie. Ta spojovacia medzera dvoch krytov, ak je takto viditelna uz na fotke, tak v skutocnosti musi byt siroka, co kazi celkovy dojem uz na prvy pohlad. Na mna posobi ako ovladac detskeho cinskeho, akoze RC, vrtulnika za 20 eur. Teraz neviem, ci ta skatulka je naozaj pevna, kompaktna, … ci do nej budem vsuvat USB s pocitom pevnosti, …, alebo bude treba davat pozor, aby sa nieco prilis neohlo, nezlomilo. – toto su uz ale len dohady, treba vidiet.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.