Logitech ukázal Harmony Smart Keyboard pre zariadenia v obývačke, vrátane Apple TV

Logitech predstavil novú bezdrôtovú klávesnicu Harmony Smart Keyboard. Tá je určená do obývačky na ovládanie Apple TV a ďalšie typy zariadení v obývačke, ako napríklad herné konzoly, set-top boxy či inteligentné televízory. Podporovaných je až 225 000 zariadení pre domácu zábavu a vyše 5000 rôznych značiek (kompatibilitu si môžete overiť tu). Klávesnica obsahuje zabudovaný touchpad a klávesové skratky na ovládanie rôznych funkcií. Klávesy sú navyše programovateľné až pre osem rôznych spárovaných zariadení. Súčasťou balenia je aj Harmony Hub, ktorý prevádza signály z Harmony Smart klávesnice a oficiálnej iOS aplikácie (zadarmo) na infračervené, Wi-Fi alebo Bluetooth signály podľa toho, s čím je ovládané zariadenie kompatibilné.

*** Inteligentná klávesnica Harmony spolu s oficiálnou aplikáciou a Hubom. Zdroj Logitech.com

Logitech Harmony Smart Keyboard je k dispozícii na predobjednávku za cenu 149,99 USD.

komentáre
  1. Si myslia, ze ked zaoblia rohy a pridaju dva-tri cipy, ze je to cool. Toto by som v obyvacke nechcel ani za 15 eur. Ufff, tolke roky to robia, tolko moznosti maju a aj napriek tomu to robia stale rovnako … takmer nahovno. Este ze Apple robi aj klavesnice, inak by som to mal tazke. Klavesnice s chodom tlacidiel pisacieho stroja z konca sedemdesiatych rokov nemusim … :D :D :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.