Kolibree je nová inteligentná zubná kefka prepojená s vašim iPhonom

Tohtoročná výstava CES 2014 je bohatá na technologické novinky, ktoré sa snažia nahradiť takmer všetky veci v domácnosti za ich modernejšie a „inteligentnejšie“ verzie. Pomôcť sledovať vašu zubnú hygienu a starostlivosť o chrup by mala prvá online kefka na svete, Kolibree. Cez iOS aplikáciu môžete sledovať svoje návyky súvisiace s umývaním zubov a nájdete tu aj tipy na to, ako svoju starostlivosť o ústnu dutinu zlepšiť. Kefka okrem času sleduje aj to, či ste si umyli aj ťažko dostupné miesta. Kefka umožňuje výmenu hlavíc, a tak ju môžu používať viacerí napríklad v jednej domácnosti.

V súčasnosti je Kolibree len na úrovni pripravovaného projektu pre Kickstarter, kde budú následne k dispozícii predobjednávky. Cena by sa mala pohybovať medzi 99 až 200 USD a kefky by mali byť dostupné v treťom kvartáli 2014. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.