iWatch by mali stáť okolo 400 dolárov

Apple by mal už o týždeň predstaviť nielen nové iPhony, ale aj náramkové zariadenie, o ktorom sa už dlho hovorí ako o iWatch. Informácií o ňom však vieme len veľmi málo a v podstate vychádzajú z toho, čo ponúka v tomto segmente konkurencia. Očakávajú sa preto tradičné fitness funkcie s monitorovaním vašich aktivít. Fanúšikovia Apple však dúfajú, že sa Apple podarí urobiť zariadenie, ktoré ponúkne omnoho viac ako to, čo poznáme vďaka konkurencii, niečo ako ďalší iPod, iPhone či iPad. Tomu by nasvedčovala aj skutočne prémiová cena – podľa stránok Re/code manažéri Apple uvažujú nad cenou okolo 400 USD. To je výrazne viac ako fitness náramky konkurencie, ktoré sú v niektorých prípadoch dokonca dostupné zadarmo k smartfónu. K prvým zákazníkom by sa iWatch mali dostať začiatkom roka 2015, pričom je možné, že sa k nim neskôr pridajú aj lacnejšie modely.

Za cenu 400 USD, u nás pravdepodobne 400 EUR, sa už dajú kúpiť aj kvalitné švajčiarske hodinky, ktoré majú životnosť predsa len dlhšiu, ako inteligentný náramok. Diskusie o cene v Apple ešte neskončili, a tak je možné, že nakoniec Apple zvolí inú cenovú politiku. Alebo sa mu podarí zákazníkov presvedčiť o kúpe aj pri tejto cene? Tak či onak

komentáre
  1. Chudáci amíci. Nie sú pripravení minúť toľko za hodinky. Boli zvyknutí, že všetko im dotuje nejaký operátor. Veď si len vezmite ceny iphone u nás, ako dlho na neho musí robit bežný Slovák. A predsa si ho mnohí dovolíme. A na opačnej strane zemegule americký plat, dotovanú cenu iphone a aj tak sú schopní zadĺžiť sa.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.