iTunes Radio je dostupné už aj v Austrálii

Apple sprístupnil streamovaciu hudobnú službu iTunes Radio v Austrálii. Ide o prvú krajinu mimo USA, ktorá má túto službu k dispozícii. V septembri minulého roku, keď bola služba sprístupnená spolu s iOS 7, sa objavili špekulácie, že medzi prvými krajinami, ktoré dostanú iTunes Radio po USA, budú okrem Austrálie aj Kanada, Nový Zéland a Veľká Británia. Dá sa preto očakávať, že už čoskoro bude služba sprístupnená aj tu. Podľa vyjadrení Eddyho Cuea z Apple je rozširovanie iTunes Radio vo svete pre spoločnosť prioritou, pričom cieľom je sprístupniť túto službu vo viac ako 100 krajinách. Podobne ako v USA, aj v Austrálii je iTunes Radio s reklamami k dispozícii zadarmo, predplatitelia iTunes Match majú k dispozícii verziu bez reklám.

komentárov
  1. Pre doplnenie, iTunes radio nema ziadne obmedzenie na krajinu. Staci si vytvorit americky apple account a pocuvate aj na Slovensku. Takze by som to formuloval tak ze australske apple accounty maju spristupnene streamovanie hudby cez iTunes radio.

    0
    0
  2. Michal, ako vytvoril americky apple account ked budem linkovat svk platobnu kartu? Teda ak je to mozne tak by som si rad precital nejaky navod…

    0
    0
  3. tak tak ja od zaciatku pocuvam iTunes radio a neviem si to vynachvalit… a presne mam Americky ucet aj kartu nan :) na Slovensku zatial to nejde ;)

    0
    0
  4. magbstsba: no ak si v USA tak ja po pouzivani Pandori mam pocit ze jednoducho je hra lepsie ako iTunes radio… bol by som stastny prestastny kedy Pandoru spustili na SVK.. som tu rok a skolo ma slak trafil ked mi som zistil ze Pandora proste nejde

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.