iPhone 6 bude možno predstavený 15. septembra, predaj začne o týždeň neskôr

Čínske stránky priniesli na základe interných zdrojov správu, podľa ktorej by mal Apple predstaviť novú generáciu iPhonu už v pondelok, 15. septembra. Samotné spustenie predaja by malo v prvých krajinách nasledovať už nasledujúci týždeň, 25. septembra. iPhone 6 by mal mať podľa očakávaní 4,7-palcový displej, no väčší model by sa podľa tejto správy mal volať iPhone Air (5,5-palcový displej). Táto správa je však v rozpore s predchádzajú­cou, podľa ktorej má byť iPhone 6 uvedený v piatok, 19. septembra. V piatok boli uvedené aj dve predchádzajúce generácie iPhonov.

komentárov
  1. haha.. dalsi fail od Applu.. ludia uz sa konecne spamatajte a nekupujte tieto obmedzene shity, ktory vyzeraju uz 10 rokov rovnako so zaostalym softwarom.. sa pozrite na najnovsi Samsung, tam ide pokrok, Apple je uz out-of-fashion.. bohuzial je to tak, Samsung ho uz davno vo vsetkom prekonal, len si to nechcu zaslepeny Applisti pripustit.. peace :-)

    0
    0
  2. To je fuk, jestli je to pravdivý leak designu, nebo jen fake, problém je v tom, že přestává být iPhone zajímavým telefonem (funkčně i designově) a poslední 2-3 roky je to u Applu s inovacema fakt bída. Nevěřím, že v 6tce bude něco tak převratnýho. Ale samo sebou Apple fans si ho koupí i přes nesmyslnou cenu. Tak jako má nesmyslnou cenu Galaxy od Samsungu a TOP modely ostatních výrobců (LG, HTC, SONY). Sice můžeme Applu poděkovat, že s první gen. iPhonu opravdu tento segment nakopl a bylo to pecka sledovat vývoj mobilů. Bohužel v poslední době je to u všech značek nuda a šeď za nehorázný peníze…

    0
    0
  3. Som zvedavy. Nevyzera to tak zle a vacsi display vela ludi urcite potesi. 4.7″ nie je az taky mega velky telefon, to bude este celkom v pohode na nosenie.

    0
    0
  4. Hakaho … Je smutné čo si napísal lebo si sa zosmiešnil riadne samsung použiva trápny android ktorý je 10rokov pozadu …. Skús ho stratiť či ho najdeš cez dáke aplikácie … Nenajdeš … Ja som stratil iphone na Chopku v snehu chytil som druhý iphone a do 15minut som ho mal v rukach a prišiel som presne ku tomu kriaku kde bol zapadnutý … Apple má také vychytávky o ktorých sa Samsungu može len snívať ;-)

    0
    0
  5. Hahako: prosim Ta, vysvetli mi ako nezasvetenemu do Samsungu, kde je tam pokrok a v com. Lebo vies, rozhodujem sa medzi Apple a Samsungom. Pises to tak presvedcivo, tak daj argumenty … Ale vynechaj pocet jadier, frekvenciu, pamat, velkost displeja, lebo to pokrok nie je, to je len navysovanie mnozstva. Vdaka akemu pokroku napr. SGS5 by som si ho mal kupit?

    0
    0
  6. …chlapci mate vo, všetkom pravdu ide to dole a dole a dole dosť smutné:(((((((
    pre takú firmu chce peniaze a skutek utek ach bože….

    0
    0
  7. hakaho: roky rokuce robim vyvoj elektroniky. ked si zakaznik presadi, ze chce android, tak ho dostane, ale je to utrpenie… samostatna kapitola su produkty od samsungu – to je tak “ojebabrane”, len aby stlacili cenu, ze hroza. preto uz roky 1 miesto mojho blacklistu obsadzuju tito cigani z korei….zial…. pred nejakymi desiatimi rokmi so samsungom nebol problem…….
    a vobec nechapem naco androidak chodi na apple forum…ja som na android forum nikdy neliezol, nieto este vas tam presviedcat na apple ;)

    0
    0
  8. Hakaho ty si ale dobre velda :D :D podla mna by si si samsung ten ´´skvelý´´ telefon mal vytetovat na čelo a potom uvidis jak ta všetci vysmeju aby si to pochopil :D samsung len kopiruje a teraz ide dat senzor otlančkov prstov na telefon lebo to apple vymyslel, alebo ked sa samsung dozvedel že apple bude mat hodinky, tak rychlo neco vydali , co je totalny fail a strata pre samsung :D zobud sa a nesnivaj :D este by som chcel počut v čom predbehol samsung apple :D mysliš ten samsung galaxy s4 active čo som raz ponoril do vody a prestal fungovat mikrofon ? :D hned som ho vymenil za iphone 5s.

    0
    0
  9. hakaho, iphone nemoze vyzerat 10 rokov rovnako, kedze prvy iphone bol v roku 2007, takze max. 7 :D a asi si iphone videl iba na obrazku, kedze hovoris o zaostalom softveri…

    0
    0
  10. Hahako: no vidim, ze Ti dosli argumenty. Netrap sa, len som Ta skusal. Jednoducho si mal potrebu robit tu zlobu, nevyslo vsak?

    0
    0
  11. No uvidime ako ta 6tka bude vypadat nazivo…
    A k tej teme Apple vs Samsung: No, mam par spolahlivych produktov od Apple s ktorymi som nadmieru spokojny hlavne vdaka operacnemu systemu… A mam aj par produktov od Samsung, s ktorymi som celkom spokojny hlavne kvoli absencii operacneho systemu. Je to vysavac a mikrovlnka.

    0
    0
  12. Kofolnik: Tu poslednu vetu si naozaj vychytal :)

    A k teme Apple zariadenia majú a budú mať takú prepojenosť že Bye Bye samsung.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.