iPhone 6 a 6 Plus zvládajú prehrávanie 4K videa

Vývojári stojaci za aplikáciou WALTR, ktorá umožňuje nahrať a konvertovať hudobné alebo video súbory z Macu na iOS zariadenia, zistili, že procesory v iPhone 6 a 6 Plus dokážu prehrávať aj 4K video. Nové iPhony používajú procesory Apple A8, a aj keď majú rozlíšenie displeja 1334 × 750 a 1920 × 1080, zvládnu aj prehrávanie Ultra HD videí. Samozrejme, vzhľadom na rozlíšenie displeja a jeho malý rozmer, to v súčasnosti nemá veľký význam, skôr ide o ukážku toho, že nové iPhony zvládnu prehrávanie 4K videí, aj keď to Apple nikde nespomína.

komentáre
  1. Mám iPad Air 2 a ten zvládne 4K aj nahrávať :-) (i keď trocha s upscalingom, lebo zadná kamera má takmer 4K rozlíšenie)

    aplikácia Pro Cam XL

    0
    0
  2. No uplne na prd to neni. Nevim proc ale kdyz vezmu video ktere mam ulozene v 1080p i ve 4K tak na mem 6Plus to 4K vypada lepe nez to full HD. Docela prijemne zjisteni. Schvalne si to vyzkousejte.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.