iPad Event 2014 #3: iPad mini 3 – parametre, ceny a dostupnosť

iPad Air 2 veľmi neprekvapil a s iPadom mini 3 sa o to Apple ani nepokúšal. Veľmi rýchlo zhrnul jeho parametre:

  • 7,9″ Retina displej
  • 5 megapixelový iSight fotoaparát s Full HD videom
  • FaceTime HD kamera na prednej strane
  • Wi-Fi 802.11n s MIMO
  • Touch ID

Cena

Cena za 16 GB model začína na 399 USD, ceny vyšších kapacít (64 a 128 GB) a verzií s mobilným dátovým pripojením kopírujú iPad Air 2 (100 USD za vyššiu kapacitu, 130 USD za mobilné dáta).

V ponuke ostávajú aj iPad mini 2 a iPad Air, avšak s novými cenami 299 USD, resp. 399 USD. Najlacnejším iPadom bude pôvodný iPad mini, ktorý taktiež ostáva v ponuke za cenu 249 USD.

Dostupnosť

Predobjednávky začínajú zajtra, k prvým zákazníkom budú odoslané koncom budúceho týždňa.

iPad mini 3
komentárov
  1. Zdá se mi, že Apple se řítí tam, kde byl v roce 1997 — příliš velké portfolio výrobků, tříštění sil vývojářů. 5 iPadů, to už je docela slušný zmatek.

    0
    0
  2. Nič ti neušlo, toto je skutočne odrb na zákazníkov, preto sa tomu Schiller venoval presne jeden slide a nejakých 20 sekúnd. iPad Air 2 sa skutočne oplatí (mam iPad 3 gen, buducí rok by som ho aj zaň vymenil, alebo za novšiu verziu) hlavne kvoli tomu, že je 64 GB verzia prakticky o 100 eur lacnejšia, ale mini 3 je čistý odrb

    0
    0
  3. Ja mam mini z prvej serie a minuly rok to bola len retina a to nebol dôvod na upgrade a teraz toto? To mohli tu zlatu a aj TouchID dat uz rovno vtedy. Musim povedat ze som velmi sklamany a naozaj mam pocit ze odkedy tu nieje Steve tak to ide s Applom dole vodou!

    0
    0
  4. Nemyslim, ze je to odrb. Je to len nutne vydanie akoze noveho, aby toho bolo viac k ipadu air. To, ze je to uplne zbytocny produkt je vec druha.
    Podla mna ho vobec vydavat nemuseli.
    Skor je to smutne, ze len preznacili ipad mini retina na mini 3 a pridali touchID.

    0
    0
  5. samozrejme si TouchID z minuleho roka presunuli do tohto… Apple riadia uz obchodnici a presne preto sa deje toto vsetko co sa deje

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.