iOS 8 prinesie aj značne zlepšený App Store

Po predstavení noviniek v iOS 8 venoval Apple pár minút aj novinkám, ktoré prináša do svojho obchodu s aplikáciami, App Store. Vzhľadom na neustále rastúci počet aplikácií, vývojárov a zákazníkov, je nevyhnutné pracovať na čo najvyššej prehľadnosti a jednoduchosti používania App Store. Práve na to sú novinky zamerané. Jednou z nich je napríklad záložka Explore, ktorá používateľom zjednoduší prehliadanie kategórie a ich podkategórie. Pri prehliadaní vám App Store automaticky navrhne aj vyhľadávanie, ktoré sú aktuálne „in“. Apple oficiálne potvrdil aj navrhovanie súvisiacich vyhľadávaní, o ktorého testovaní sme písali už v marci.

Zlepšenia sú zamerané aj na vývojárov. Tí budú môcť ponúkať napríklad rôzne balíčky aplikácií za zvýhodnené ceny alebo umožniť zákazníkom prístup k beta testom ich aplikácií prostredníctvom služby TestFlight. Pri prezentovaní svojich aplikácií v App Store už nebudú obmedzení len obrázkami, ale budú môcť pridať aj krátke videá.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.