iOS 8 je už na 56 % aktívnych zariadení

Podiel zariadení, na ktorých už je nainštalovaná najnovšia verzia mobilného operačného systému od Apple, iOS, stabilne rastie. Najnovšie štatistiky od Apple hovoria, že iOS 8 je už nainštalované na 56 % všetkých aktívnych iOS zariadení. 40 % zariadení má iOS 7 a len 5 % aktívnych zariadení má starší systém. Tim Cook počas predstavovania nových iPadov, ktoré prebehlo 16. októbra, oznámil, že iOS 8 je už na 48 % percentách zariadení. Podiel iOS 8 tak pomaly, ale isto, rastie. iOS 8 je k dispozícii už takmer osem týždňov a Apple medzitým stihol vydať veľkú aktualizáciu iOS 8.1, ktorá priniešla ďalšie kľúčové novinky. Aktuálne dáta o používanosti jednotlivých verzií iOS zverejňuje Apple na stránkach určených vývojárom.

komentáre
  1. -> zittrone:

    K zvyšným pár percentám patrím napr. aj ja som svojím iPadom mini. Mám tam iOS 6 a som spokojný. Čo sa nedá povedať o mojom iP 4S kde som si dal iOS 7 a mám chuť ho vyhodiť cez okno.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.