iOS 7.1 prinesie možnosť odstrániť už stiahnuté aktualizácie

Apple sa síce teší veľkej popularite iOS 7, ktorú podkladá číslami aktívnych používateľov používajúcich tento najnovší systém, no niektorí používateľia prešli na nový systém skôr, ako by chceli. Dôvodom je, že ak sa vám automaticky stiahla aktualizácia iOS 7 do telefónu, v iOS 6 nemáte žiadnu oficiálnu možnosť túto aktualizáciu odstrániť. Ak teda nechcete, aby vám približne 1 GB zaberala nepoužitá aktualizácia, najjednoduchšie je ju nainštalovať. Server Macerkopf.de však zistil, že betaverzia iOS 7.1 konečne prináša možnosť stiahnutú aktualizáciu odstrániť aj bez jej inštalovania. Ak to Apple vo finálnej verzii nezmení, zdá sa, že si už v budúcnosti nebudete musieť vyberať medzi tým, či budete mať staršiu, no vyhovujúcu verziu iOS, alebo viac voľného priestoru. Možnosť odstrániť aktualizáciu sa zobrazí bez ohľadu na to, či bola stiahnutá automaticky alebo manuálne.

Zdroj: Macerkopf.de

komentáre
  1. skor by som prijal odstanovanie priebeznych “temporary” filov, ktore zaberaju dost podstatne pamat, ci uz skrz fb, instagram etc – zalozka Others mi zabera uz cez 1 GB

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.