iOS 7.1 prináša na iPhone 4 citeľné zrýchlenie

Z hľadiska Apple je samozrejme najideálnejším zákazníkom ten, ktorý si každý rok kúpi nový iPhone. Mnohí zákazníci však telefónu nechcú venovať toľko času a peňazí, aby ho každý rok vymieňali. Po negatívnych reakciách na novú generáciu systému iOS 7.0, ktorá priniesla na iPhone 4 výrazné spomalenie, teraz iOS 7.1 zlepšuje reputáciu. Apple nezabúda ani na starší iPhone 4 a zapracoval na tom, aby na ňom bol nový systém rýchlejší. Tvrdenia Applu o zrýchlení iOS 7.1 na iPhone otestovali stránky Ars Technica. Výsledky ich meraní máte možnosť vidieť nižšie. iOS 7.1 prináša citeľné zrýchlenie vo väčšine aplikácií, avšak iOS 6.1.3 je na iPhone 4 stále o niečo rýchlejší. Vzhľadom na generačný rozdiel medzi operačnými systémami a relatívne starý hardvér v iPhone 4 sa to už viac zrýchliť zrejme ani nedá.

iPhone 4 už pomaly dosluhuje, iOS 7.1 však napriek tomu prináša zrýchlenie. Zdroj: Ars Technica

komentárov
  1. skoda ze nieco podobne nebolo pri uvedeni IOS 7 bola chyba upgradovat Iphone4 cakat 2 sekundy na operacie… to je za trest. Samozrejme ide o vytlacenie stareho modelu. Ale aby som stale menil ked nie je potreba… Skoda ze sa neda vrati na IOS 6.1 nepotreubjem aby vsetky nove aplikacie fungovali. ale telefon by bol pouzitelny.

    0
    0
  2. Vsak najhorsie na tom je to, ze aj ked nepotrebujes vsetky najnovsie app/features aby fungovali ono to tak ani nieje. Apple na najstarsie zariadenia spristupni len minimum tychto veci. Takze ani nema najnovsie features a ani neni nejak extra pouzitelny.
    Ja na svojom iP5 uz lutujem prechod na 7, 6 bola top. Cakal som vyrazne zlepsenie s 7.1 ale nic, baterka sa mi zda horsia. A verim ze v 8 sa nic nezmeni, naopak skor sa zacne iP5 uz spomalovat :(

    0
    0
  3. Gratulujem majiteľom iPhone 4. Na druhej strane môj iPad 2 sa pod 7.1 dosť výrazne spomalil. Tam, kde boli reakcie okamžité, je teraz celkom výrazná odmlka (nábeh aplikácií, otváranie okien, prechádzanie medzi bežiacimi aplikáciami…)

    0
    0
  4. pisete tu blbosti.. ani doma nepouzivate 486DX4 120MHz z 8MB ram a Win95.. tak ako v PC je aj v telefonoch pokrok.. sa uvedomte a nefnukajte tu.. je to proste spotrebny tovar.

    0
    0
  5. Ja mám po aktualizácí problém. Neidem mi nastavit zdieľanie internetu. Text ktorý napíšem do APN pre zdieľanie internetu v nastaveniach tam proste neostane a vymyze sa :( má niekto podobný problém?

    0
    0
  6. mne zdielanie funguje uplne bez problemu.. zapnem zdielanie, zadam heslo a idem.. pritom mam wifi pripojenie zapnute a nepripojene.. ak pripojim wifi k inej sieti, vypne mi zdielanie internetu od operatora.. takze no problemo bambino mio, tak sa s tym vyhraj ;-)

    0
    0
  7. Mne ide na iPhone 4S už od začiatku iOS 7 úplne v pohode a s novým updatom na iOS 7.1 fičí ešte viac ako v pohode, čiže určite žiadny problém ;)

    0
    0
  8. Už som sa dočítal na fórach že sa jedná o chybu v aktualizácí iOS 7.1.
    V niektoých zariadeniach to spôsobuje presne túto chybu a momentálne sa s tým nedá nič robiť. Tak ostáva mi len dúfať že čoskoro tu bude aktualizácia na 7.1.1 a tento problém v nej bude odstránený.

    0
    0
  9. zaznamenal som rychlejsie vybijanie iPhone 5 a aj iPhone 4. :-(
    a to, ze sa uz nezobrazuju obrazky volajucich na celej obrazovke ma tiez dost stve :-(

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.