iOS 7.1 príde zrejme už v najbližších dňoch

V Apple svete známy a prominentný bloger John Gruber sa prostredníctvom svojho blogu Daring Fireball podelil o informáciu, podľa ktorej by mala byť aktualizácia iOS 7.1 sprístupnená už v najbližších dňoch. Podľa jeho zdrojov bude nová iTunes Festival aplikácia vyžadovať iOS 7.1. Prvý iTunes Festival, ktorý sa bude konať v USA, pritom bude možné sledovať len cez túto aplikáciu. To vysvetľuje, prečo táto aplikácia ešte nie je dostupná, a taktiež naznačuje, že iOS 7.1 musí vyjsť už čoskoro. Festival začína už 11. marca, a tak sa Apple musí poponáhľať s vydaním oficiálnej aplikácie. Ak skutočne vyžaduje iOS 7.1, neodmysliteľne k nej bude patriť aj aktualizácia systému.

komentáre
  1. aplikacia iTunes Festival uz je v appstore a vyzaduje ios 7.0 a vyssi.. tak si mozno este nejaky cas pockame na 7.1

    0
    0
  2. Zaujímavé však je, že dnes bol vydaný update aplikácie IKEA katalóg a ako novinky sú tam uvedené podpora iOS 7.1 a optimalizácia. Čiže iOS 7.1 by mohol byť vypustený ozaj v najbližších dňoch.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.