Ion Bluetooth Cassette Adapter umožní bezdrôtové prehrávanie hudby aj v starších autách s kazetovým prehrávačom

V súčasnosti sa s nami pomaly ale isto lúčia CD nosiče, no stále je ešte na cestách aj množstvo áut, ktoré majú zvukový systém prepojený s predchodcom CD, kazetami. Ak vlastníte autorádio s kazetovým prehrávačom, a nechcete investovať do nového systému, možno vás zaujme Bluetooth Cassette Adapter od Ion. V momente, keď túto kazetu vložíte do vášho kazetového prehrávača, budete mať možnosť prehrávať vo vašom aute hudbu z akéhokoľvek Bluetooth prehrávača či telefónu. Bluetooth prepojenie navyše umožňuje aj hands-free telefonovanie, keďže telefonát budete počúvať cez reproduktory. Zariadenie sa automaticky zapína aj vypína podľa toho, či ho práve používate. Na jedno nabitie vydrží šesť hodín.

Ion Bluetooth Cassette Adapter nanešťastie zatiaľ nemá oficiálny dátum vydania ani cenu. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

komentárov
  1. nemohli tam dat na tie kolieska nejake male dynamo, ktore by dobijalo baterku? predsa len v kazetovom prehravaci treba stlacit play aby magneticka hlava citala pasku teda motorcek v prehravaci v aute to bude tak ci tak krutit, teda by to bolo bezudrzbovite pretoze by netrebalo dobijat ten adapter

    0
    0
  2. Sir Martin: Myslim, ze motorcek v prehravaci by to nezvladol. Castokrat ma problem previnut kazetu, neviem ako by utiahol sprevodovane vysokootackove dynamo. Okrem toho by sa znizila zivotnost adaptera kvoli mechanike. Skor si myslim, ze klasicka kablova verzia ma vacsie vyuzitie, pretoze to “pichnem” do akehokolvek prehravaca za 10€. Btw pri dnesnych cenach autoradii mi pride trochu zvlastne vyuzivat napr. smartphone so starym deckom.

    0
    0
  3. tak koliesko ktore namotava pasku by to urcite nezvladlo, lebo to sluzi len na navijanie pasky, ani nemoze mat prilis velku silu lebo by to roztrhlo pasku :) rozumnejsie by bolo umiestnit “dynamo” na valcek ktory tu pasku posuva (blizko hlavy), tam su silnejsie prevody a trosku energie by to vyrobilo …

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.