iEnjoy.eu sa stáva medzinárodnou značkou

Internetový obchod www.iEnjoy.eu patrí medzi lídrov na trhu predaja Apple výrobkov a originálneho príslušenstva od svetových a renomovaných výrobcov ako je Griffin, Moshi, InCase, Tucano a iné.

iEnjoy chce byť stále bližšie širokému okoliu zákazníkov. Od januára tohto roku rozšíril svoju pôsobnosť na Českú republiku. A tak si môžu aj českí fanúšikovia kliknúť na komplente preloženú a vynovenú stránku www.iEnjoy.cz

iEnjoy je u zákazníkov veľmi obľúbený najmä vďaka svojmu prístupu k zákazníkom, širokému sortimentu produktov, veľkým množstvom celoročných zliav a publikovaním zaujímavých článkov na svojom Blogu.

Dodávatelia iEnjoy-u vraj ponúkajú aj množstvo doplnkov pre mobilnú platformu Samsung, a tak v sortimente výrobkov na ich stránke nájdete aj kvalitné príslušenstvo pre túto značku. No a cenovo sa im konkurencia len ťažko vyrovná.

Prečo práve iEnjoy?

iEnjoy prvýkrát priniesol autorizovanú predajňu Apple obyvateľom Trnavy a trnavského kraja ako súčasť programu Apple Premium Reseller. Trnava sa dočkala slávnostného otvorenia Apple Showroomu v decembri v roku 2011. No a bol to Grand Opening ako sa patrí. Otvorenie bolo spojené s množstvom súťaží a bohatým sprievodným programom pod moderátorskou taktovkou Mateja Cifru alias Sajfu. Veď presvedčte sa sami videom z tohto otvorenia. Ak ste boli vtedy pri tejto udalosti, možno sa tu aj nádete ☺.

iEnjoy tak v Trnave úspešne otvoril oficiálne brány Apple a začal svoju prevádzku s 8 členným tímom.

V roku 2013 iEnjoy predal štafetu programu Apple Premium Reseller-a značke iStores.

iEnjoy však stále svojou bohatou ponukou najkvalitnejšieho a štýlového príslušenstva prináša obyvateľom Čiech a Slovenska tie najlepšie ceny a služby. Vďaka pozítivnym ohlasom zákazníkov, ktorí už v iEnjoy nakúpili, Vám môžeme nákup na www.iEnjoy.eu len odporučiť.

Momentálne prebieha niekoľko akcií na zľavových portáloch a k objednávkam svojim zákazníkom iEnjoy pridáva aj rôzne darčekové predmety vo forme fólií, bumperov, či iného príslušenstva.

Veľmi dôležitá je spätná väzba. Preto, ak ste s niečim neboli spokojní, alebo naopak chcete službu iEnjoy oceniť, neváhajte tak urobiť na ich stránke, kde majú verejnú diskusiu ku kažému produktu, ktorý ste si objednali, alebo pod článkom, ktorý ste si prečítali. Svoje názory môžete rovnako psielať aj na mail ienjoy@ienjoy.eu

iEnjoy Vám praje úspešný nový rok a veľa pozitívnych zážitkov v blížiacich sa ročných obdobiach roku 2014.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.