Horizon – definitívny koniec vertikálnych videí

Nová generácia „kameramanov“ natáčajúcich smartfónmi zaplnila internet nepraktickými vertikálnymi videami. Dôvod je jednoduchý, štandardne držíme telefón vertikálne, a často tak nahrávame videá, ktoré sú potom v praxi pri prehrávaní na normálnej obrazovke prakticky nepoužiteľné. Aplikácia Horizon však prináša jednoduché riešenie v podobe iOS aplikácie. Pri nahrávaní videa cez Horizon budú vaše zábery vždy horizontálne bez ohľadu na to, akým spôsobom držíte svoj telefón. Funguje to dokonca aj pri šikmom nahrávaní pod uhlom. Samozrejme, keďže ide o softvérové riešenie, nevýhodou je, že pri nahrávaní v inej ako horizontálnej polohe aplikácia automaticky video orezáva, čím sa znižuje jeho rozlíšenie.

Horizon podporuje aj rôzne filtre a ponúkne niekoľko rozlíšení a pomerov strán. Cena je v rámci uvedenia len 0,89 EUR (zľava 50 %), sťahovať môžete z App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.