Hit z predstavovania iPhonov, hra Vainglory, je už v App Store

Keď Apple predstavoval nový iPhone 6 a iPhone 6 Plus, pozval si na pódium aj vývojárov z herného štúdia s originálnym názvom Super Evil Megacorp. Tí predviedli pripravovanú hru Vainglory, ktorá má naplno využiť ponúkaný hardvér a poskytnúť zážitok z hrania MOBA žánru na dotykových obrazovkách. Hra stále nie je celosvetovo dostupná, no postupne sa sprístupňuje stále väčšiemu počtu hráčov. Najnovšie sa k oblastiam, kde sa už hra dá stiahnuť, pridala aj Európa, a teda aj Česko a Slovensko. Ak vám žáner MOBA veľa nehovorí, ide o multiplayer online battle arena, teda žáner podobný stratégiám, v ktorom si zahráte proti skutočným hráčom v aréne. Tento žáner sa v súčasnosti teší vo svete veľkej obľube a Vainglory sa pokúša priniesť plnohodnotnú zábavu aj na obrazovky iOS zariadení. Niečo podobné ponúka aj ďalšia bezplatná hra pre iOS – Fates Forever.

Najlepšie na tom je, že Vainglory si môžete z App store stiahnuť zadarmo – na iPad alebo iPhone, a tak vám nič nebráni v tom, aby ste si túto hru vyskúšali. Potrebujete minimálne iPhone 5s alebo iPad 2/iPad mini s Retinou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.