Hearthstone: Heroes of Warcraft pre iPad je už k dispozícii celosvetovo

Populárna kartová hra Hearthstone: Heroes of Warcraft je k dispozícii už aj pre iPad. Blizzard ju vydal po úvodnom sprístupnení v prvých krajinách (Austrália, Kanada), ktoré slúžilo na otestovanie finálnej verzie hry. Na Mac a PC je táto hra k dispozícii už od marca. Hearthstone: Heroes of Warcraft je kartová hra zasadená do sveta World of Warcraft. Umožňuje napínavé súboje s online protihráčmi alebo proti počítaču. iPad verzia ponúka plnú synchronizáciu cez Battle.net konto, ktoré je kompatibilné aj s Mac a PC verziami hry. Celá hra je navyše dostupná úplne zadarmo v rámci modelu free-to-play, sťahovať môžete z App Store.

komentárov
  1. Na iPade mini to seká.. Keď sa náhodou prepnem do inej appky, tak sa to vypne, keď sa vrátim, oponentov ukáže ako unknown a po hre to spadne… Mali by to nazvať open beta, aj tie grafiky majú dosť bugov, ovládanie mierne nedotiahnuté… Hrateľnosť na desktope je oveľa lepšia…

    0
    0
  2. hura dockal som sa.. aj pc verzia ma este bugnute ui tak som zvedavy ako to pojde na ipadle.. ale sa divim, ze take velke meno ako blizzard sa tak dlho prple so solitairom by som cakal okamzite fixy.. ;]

    0
    0
  3. mne to ide na ipade super a aj ovladanie je super. preco by to mali nazvat open beta zato ze tebe to seka na ipade mini? :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.