Google priblížil Android Wear

Po marcovom predstavení projektu Android Wear Google teraz na svojej konferencii ukázal prvé náramkové zariadenia s týmto novým systémom. Väčšina používateľov kontroluje svoje telefóny viac ako 150-krát denne. Android Wear má ušetriť čas strávený odblokovaním, zadávaním hesla a podobne práve tým, že všetky dôležité informácie a notifikácie uvidíte priamo na svojom zápästí, bez potreby siahnuť po telefóne.

Okrem toho môžete prostredníctvom príkazu „OK Google“ získavať ďalšie informácie a vybavovať bežné záležitosti, ktoré by ručne trvali dlhšie. Hodinky s Android Wear vám pripomenú, keď je časť vydať sa na cestu k vašej ďalšej udalosti v kalendári, aká bude na ceste premávka a ďalšie relevantné údaje. Okrem samotného systému Google ukázal aj prvé dostupné zariadenia – LG G Watch a Samsung Gear Live, ktoré je možné predobjednať už dnes, pričom v najbližších mesiacoch bude môžné objednávať aj Moto 360 od Motoroly.

Viac informácií o tom, čo všetko Android Wear dokáže, poskytujú oficiálne stránky.

komentáre
  1. Konečne prijateľný dizajn :-)
    Mám na mysli sa moztejme tie okrúhle. Tie obdĺžnikove kravy sú otrasné. :-D

    0
    0
  2. otazka pre “R”

    nosil si doteraz nejake hodinky na ruke? nosis?
    zdaju sa ti zle? nepekne? nefunguju ako maju?
    vymenil by si ich dobrovolne, teda v pripade ze nejde o plastove digitalky za nieco tak ohavne ako ten predmet, o ktorom sa pise v clanku, alebo nieco obdobne akurat s logom Apple??
    vysvetli pls preco ak mozes

    moznost ze si doteraz ziadne hodinky nenosil a tesis sa na iWatch netreba vobec komentovat..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?