Chyba v iOS a OS X kalendári spôsobuje zobrazovanie nesprávnych sviatkov

Ak ste si vo svojom iOS či OS X kalendári všimli sviatky, ktoré vám nič nehovoria, nie ste sami. Chyba v iOS a OS X kalendári spôsobuje, že sa niektorým používateľom zobrazujú sviatky z iných krajín. Napríklad podľa našich skúseností sa nám so slovenským iCloud účtom zobrazujú mexické sviatky. Problém sa začal prejavovať minulý týždeň na systémoch iOS 7.1.x a OS X 10.9.x. Apple údajne tento problém potvrdil, jeho riešenie by malo prísť s ďalšou aktualizáciou. Ak sa aj vám zobrazujú sviatky nesúvisiace s vašou polohou, môžete si ich zobrazovanie do vydania aktualizácie vypnúť.

komentáre
  1. Minuly tyzden som tam mal kanadske sviatky, v sobotu sa vymenili za mexicke a dnes tam mam nejake HK sviatky. Spoznavame svetove sviatky s iOS ;)

    0
    0
  2. 5s, 7.1.2. tiež som si všimol, že mi začalo ukazovať Honk Kong sviatky. Hrám sa s tým teraz podľa videa, a už to skáče na mexické sviatky :)

    Slovenské sviatky mi ale nikdy neukazovalo, vám hej?

    0
    0
  3. Mě se teda nezobrazují pro jistotu žádné :-(
    Ani když si přepnu na češtinu nebo na slovenštinu, do konce ani na Angličtina–Česká/Slovenská republika.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.