BlackBerry od vás pri kúpe smartfónu Passport odkúpi iPhone

BlackBerry sa snaží podporiť svoju dva mesiace starú vlajkovú loď, smartfón Passport, možnosťou odkúpenia vášho iPhonu. V rámci programu BlackBerry Trade-Up ponúka od 1. decembra do 13. februára 2015 za iPhone pri kúpe BlackBerry až 550 USD. Samozrejme, táto suma platí pre iPhone 6, najstarší vykupovaný iPhone je 4s, za ktorý môžete dostať až 240 USD. Konkrétna suma závisí od kapacity a stavu zariadenia. Podmienkou je kúpa BlackBerry Passport. BlackBerry zaznamenáva dlhodobo neuspkojivé výsledky a model Passport je najnovšou snahou tento nepriaznivý vývoj zvrátiť. Riaditeľ BlackBerry John Chen dokonca v reakcii na „Bendgate“ iPhonu 6 vyzval jeho majiteľov, aby skúsili ohnúť BlackBerry Passport. Ponuka je v súčasnosti limitovaná na USA, avšak ukazuje silný konkurenčný boj na trhu smartfónov a zďaleka nie je jediným prípadom, keď konkurencia vykupuje iPhony pri kúpe ich smartfónu.

Podarí sa BlackBerry Passport zvrátiť osud spoločnosti? Zdroj: CrackBerry

komentárov
  1. Chalani, raz by ste to chytili do ruky.. Mám iPhone 5s, ale keby bola možnosť výmeny u nás, tak by som do toho šiel.. Vždy som mal BB v obľube, ale toto im naozaj vyšlo..

    0
    0
  2. … BlacBerry som mal z10 a z30 … preddavku nimy iPhone 3 az po 4s a teraz 6 … Verte ze som sa vrátil lebo po asi roku mi začali chýbať aplikácie resp. beh android aplikácii je na BB problematicky aj ked si to nechcú priznať a väčšina prog. robí apky len pre Android a iOS (teraz aj widle) na BB uz bohuzial nepozerajú :(

    0
    0
  3. BlackBerry s OS10 je top produkt pocnuc BlackBerry Z30…Zial Apple ma mega marketing aj ked sa uz jeho telefony nikam neposuvaju.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.