BioShock príde už toto leto aj na iOS

Bioshock, hit z roku 2007, si po Macu, PC a herných konzolách neskôr toto leto nájde svoju cestu aj na iOS. Ide o akčnú strieľačku zasadenú do unikátneho podvodného sveta. Podľa prvých dojmov stránok Engadget však zrejme nepôjde o plnohodnotný zážitok ako v prípade originálu. Hra trpí najmä po vizuálnej stránke. Menší displej spolu so zhoršenou kvalitou grafiky, ktorá je zapríčinená obmedzeniami Apple týkajúcimi sa maximálnej veľkosti aplikácií v App Store, jednoducho neprinesú taký zážitok, ako keď ste hru hrali na televízore alebo počítačovej obrazovke. Ak vám nevyhovuje dotykové ovládanie, hra je kompatibilná aj s hernými ovládačmi pre iOS 7.

Zdroj: Engadget

Presný dátum vydania ešte nebol zverejnený, hru však môžete očakávať koncom leta. Cena má byť prémiová, žiaden dodatočný sťahovateľný obsah dostupný nebude. Vyžadovať bude minimálne iPhone 5 alebo iPad 4/iPad mini 2.

komentár
  1. Aha tak grafika je obmedzena kvoli velkosti appky? A nie skor kvoli vykonu ipadov? Ono z videi z youtube bolo vidno ze hra je pekne zubata (urcite nepojde v nativnom retina rozliseni) a plynula uplne tiez nebola. Ale je to pochopitelne, tato hra je graficky niekde inde ako zvysok v appstore tak ci tak. Otazkou je naco takuto hru hrat v slabej (aj ked pre tablet v krasnej) grafike ked si ju clovek moze pohodlnejsie zahrat aj na starsom ntb a memusi dokupovat predrazene herne prislusenstvo k ipadu. Som zvedavy kto to na ipade skutocne dohra dokonca, bude z toho dalsia hra “aha pozri sa co moj ipad zvladne”.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.